Petak, 04.07.2014.

17:35

APV: Počeli sastanci LSV, NDS i DS

Prvi sastanak tehničkih timova LSV, NDS i DS o rešavanju političke krize u pokrajini, održan je danas u Novom Sadu, a na njemu su razmatrana tehnička pitanja.

Izvor: Beta

Default images

Kako je za agenciju Beta rekao član tehničkog tima za pregovore i potpredsednik LSV Branislav Bogaroški, na današnjem sastanku se nije desilo "ništa spektakularno", već su u pitanju bili tehnički razgovori.

Bogaroški je kazao da su bili u pitanju dogovori oko metodologije,dinamike i sastava timova za pregovore oko reorganizacije Pokrajinske vlade.

Kako je rekao, razgovaralao se i o proširenju sastava tehničkih timova za pregovore, a nije još uvek bilo reči o presonalnim rešenjima za budući sastav vlade.

"Prvo ćemo obaviti političke razgovore, a personalna rešenja dolaze na kraju, ako do tog stadijuma pregovori uopšte dođu", rekao je Bogaroški.

Kako je najavio, nastavak pregovora biće u toku sledeće nedelje, a javnost će biti o tome obaveštena.

Potvrdio je da su na današnjem sastanku učestvovali predstavnici sve tri stranke.

Predstavnici LSV, NDS i DS najavili su ranije ove nedelje da će ovakvi sastanci biti redovno održavani na najvišem stranakom nivou, te da će oni "biti formalizovani".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: