KPS spremna za protest Albanaca

Kosovska policija preduzela je sve mere da se obezbedi veće angažovanje policije u toku protesta koji su najavili Albanci u 15 časova na mostu na Ibru.

Izvor: B92

Nedelja, 22.06.2014.

13:57

Default images

Šef operative KPS za sever Kosova Željko Bojić izjavio je za televiziju Most da su pripadnici policije u potpunosti spremni da očuvaju javni red i mir i osiguraju bezbednost svih građana.

Bojić je dodao da je Regionalna direkcija Mitrovica sever u stalnom kontaktu s direkcijom na jugu koja je takođe preduzela sve bezbednosne mere kako bi se protest održao bez problema.

"Policija prilikom održavanja protesta neće dozvoljavati približavanje i zadržavanje građana na mostu", naglasio je Bojić.

Albanci iz juznog dela Kosovske Mitrovice organizovali su se i preko društvenih mreža za danas u 15 časova zakazali protest kod mosta na Ibru zbog izgradnje takozvanog "Parka mira", koji je na to mostu podignut pošto su Srbi uklonili ranije barikade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: