Zbog TV emisije digao kuću u vazduh

Jedan muškarac iz Pensilvanije digao je u vazduh svoju kuću pošto je odgledao televizijsku emisiju o Hindenburgu, nemačkom cepelinu koji je eksplodirao 1937.

Izvor: B92

Petak, 08.11.2013.

16:27

Default images

Četrdesetsedmogodišnji Šon Landa, koji je, kako je policija navela, sklon samoubistvu, još se oporavlja od povreda posle eksplozije 12. oktobra, u kojoj je uništena njegova kuća, zapadno od Pitsburga.

Policija ga je juče optužila za podmetanje požara i povezana krivična dela.

Kako su naveli organi reda, Landa je priznao da je probušio gasovod u svojoj kući, očekujući da će se dok bude spavao "nešto zapaliti".

Pošto nije došlo do eksplozije, Landa je po buđenju zapalio gas tako što je zapalio cigaretu.

Policija je saopštila da je Landa bio pogođen time što nema posao i starateljstvo nad decom. On je policajcima priznao da je više puta do sada pokušao samoubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: