Kontrolori Busplusa koče validatore

Kontrola u vozilima GSP se od ponedeljka vraća na redovan, jači nivo, ali se uvodi i nova mera - validatori će biti blokirani kada kontrola uđe u vozilo.

Izvor: B92

Nedelja, 03.03.2013.

21:24

Default images

Kontrole su zbog hladnog vremena u proteklom periodu bile redukovane u svim vozilima javnog gradskog prevoza u Beogradu.

Kako je saopštio Bus plus, po ulasku kontrolora u vozilo neće biti moguće očitati voznu kartu, ali će putnicima koji budu ušli istovremeno s kontrolorima biti ostavljeno dovoljno vremena da očitaju svoje kartice i tek tad će početi kontrola.

Kako su ranije mediji pisali, broj dopuna je znatno smanjen u 2013. godini.

Saopšteno je i da građani s personalizovanim karticama ne moraju da se očitavaju, ali bi to "bilo korisno zbog praćenja opterećenosti svih linija u prevozu".

"Molimo, takođe, sve sugrađane da čim uđu u prevoz očitaju svoje nepersonalizovane karte, kao i da ne koriste isti ukoliko ne poseduju važeću voznu ispravu", navodi Bus plus, koji dodaje i da je ceo sistem javnog prevoza ugrožen zbog nesavesnih sugrađana koji ne plaćaju tu uslugu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: