Ana Nikolić saslušana zbog Milačića

Pevačica Ana Nikolić dala je iskaz u policiji u vezi sa nedavnim ubistvom Dejana Milačića u Mirijevu, koji je bio njen telohranitelj.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2013.

00:15

Default images

Pevačica se, kako „Novosti“ saznaju, u prostorijama PU za grad Beograd, pojavila oko podneva.

Ona je u policiju došla po pozivu, kao jedan od mogućih svedoka, koji bi mogao da pomogne u rasvetljavanju Milačićevog ubistva, s obzirom na to da ga je poznavala i sa njim poslovala duže vreme.

Nikolićeva se nije dugo zadržala u policiji, a kako nezvanično saznaju Novosti, svojim iskazom nije previše pomogla operativcima MUP.

Cetinjanin Dejan Milačić ubijen je 15. februara, iz zasede, sa pet metaka u glavu, u Ulici Matice srpske 59, u beogradskom naselju Mirijevo.

Za napadačem policija i dalje intenzivno traga, ali i proverava moguće motive Milačićevog ubistva. Takođe, u dosadašnjoj istrazi, saslušano je i više svedoka, među kojima supruga ubijenog - Ana, koja u trenutku kada je Milačić stradao, nije bila u Beogradu, već u Crnoj Gori kod rođaka... Motiv zbog kojeg je Milačić likvidiran još nije otkriven. Međutim, policija sumnja da je evantualni razlog zbog čega je ubijen, njegov sukob sa izvesnim Milom Beladom sa Cetinja, koji je rezultirao tamošnjim incidentom i pucnjavom.

Ima, međutim, indicija da je Milačić ubijen i zbog svojevremenog sukoba sa jednom navijačkom grupom Crvene zvezde iz Novog Beograda.

Ovim nije i kraj liste osumnjičenih. Tu su i ljudi sa kojima se Milačić, za doček Nove 2013. „zakačio“ na beogradskom splavu „Bolivud“. Navodno, Milačić je tom prilikom bio inicijator tuče na splavu, zbog kojeg je bio prekinut i nastup Ane Nikolić. Operativci beogradske policije ne isključuju mogućnost da je ubistvo telohranitelja naručeno kao opomena bivšem dečku Ane Nikolić, visokorangiranom pripadniku narko-klana odbeglog Darka Šarića, Rodoljubu Raduloviću, da „pazi šta priča“.

Jer, iako je njihova burna veza okončana, navodno, Radulović je i dalje „mnogo vezan za pevačicu i još brine za njenu sigurnost“, pišu Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: