FOTO VEST: Utoja, "ostrvo iz pakla"

"Ostrvo Utoja je moj raj iz detinjstva koji se pretvorio u pakao", rekao je norveški premijer Jens Stoltenberg. Svet obišle dramatične slike sa ostrva.

Izvor: B92

Subota, 23.07.2011.

13:16

Default images

On je rekao da je proveo mnoga leta na ostrvu Utoja, na kojem je, u organizaciji podmlatka njegove Laburističke partije, održan letnji kamp.
Pomoæ preživelim tinejdžerima (Beta)
Norvežanin odeven kao policajac usmrtio je 85 osobe u omladinskom kampu na ostrvu Utoja nedaleko od Osla, saopštila je policija novi bilans žrtava.
Rajsko ostrvo postalo 'ostrvo iz pakla' (Beta)
Pretraga vode oko ostrva, u koju su posle napada pobegli neki od učesnika omladinskog letnjeg kampa, još traje.
Šok i neverica prijatelja nastradalih (Beta)
Napad na kamp se dogodio nekoliko sati posle eksplozije u Oslu u kojoj je poginulo sedam osoba. Premijer Stoltenberg opisuje napade kao nacionalnu tragediju.
Bol za najdražima (Beta)
Zvaničnik policije Roger Andresen je rekao novinarima da je ukupan broj poginulih povećan na 91, a osumnjičeni je u pritvoru i sarađuje sa istražiteljima koji ga ispituju o oba napada.
Mladi posetioci kampa u šoku i neverici (Beta)
Policijski istražitelji su rekli da strahuju da bi broj žrtava mogao biti daleko veći, pošto se još ne zna broj povređenih i nestalih.
Portaga za nestalim i povreðenim traje (Beta)
Potraga i dalje traje, a svetski lideri izrazili su najdublje žaljenje za tragediju koja je zadesila Norvešku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: