Otvoren najveći hipermarket

Beograd je dobio najveći hipermaket, “Hiper Cort”, u koji je domaća trgovinska kompanija “Real market” uložila 10 miliona evra.

Izvor: B92

Subota, 06.02.2010.

16:50

Default images

Smešten je u jednoj od najvećih trgovačkih zona, pored autoputa Beograd-Zagreb kod pumpe Zmaj. Prostire se na 22 000 kvadratnih metara i zapošljava 450 radnika. Ni olujni vetar, ni kiša nisu zaustavili par stotina najupornijih da stanu u red čekajući otvaranje najvećeg hipermarketa u Beogradu, iza Zmajeve pumpe na mestu nekadašnjih hangara.

Borba za kolica i LCD prozor u svet potrajala je dok roba nije planula.

“32 000, pa povoljnije je nego ostali”

"Koji ste planirali da uzmete? Ovaj 32 inča, 32 000, ali više nema, a ovo je da podelim jedan sinu, jedan bratu i eto."

“Koliko ste dugo čekali na otvaranje? Ne, ja sam uleteo među poslednjima i nema televizora.”

"Deci treba TV, jedan sebi, a jedan njima. Koja je cena? Oko šest hiljada dinara."

“Video sam u katalogu koji sam uzeo juče da je na otvaranju povoljno samsung usisivač i moblilni telefon dve i po hiljade, a u drugim je oko tri hiljade.”

“Telefon je 1 500 dinara, evo supruga uzela već dva.”

Na više od 20 000 kvadrata, 60 000 artikala, kafić, apoteka, menjačnica, parking sa 1 500 mesta i 40 kasa. Osim tehničke robe, dela sa velikim pakovanjima za profesionane kupce, mini pijaca sa svežim voćem i povrćem i izborom mesa od pačetine do mangolice, veruju u ovoj trgovini, privući će kupce.

"Traže junetinu, svinjsko, sve je zastupljeno i najsvežije što može biti. Cene su jako prikladne. Od svih tih artikala imamo i svinjsko meso mangulice koje je izuzetno korisno i zdravo bez holesterola takoreći to je meso koje se retko gaji, ali je broj jedan.”

Mlada domaća kompanija "Real market" koju predvodi Slavko Tomić u Srbiji posluje oko godinu dana. Ima objekte u Bulevaru umetnosti i na Smederevskom putu, a u najnoviji posao investirala je 10 miliona evra, kaže direktor i vlasnik, najviše zahvaljujući podršci domaćih proizvođača.

"20 godina sam bio komercijalni direktor u kompaniji Rodić i tu sam stekao bogata iskustva, sve ideje koje su mogle da se sprovedu imao sam priliku da sprovedem tamo, a jedan od prvih projekata je bio Kvantaš popularni '98. godine, koji je bio jedan od prvih projekata koje smo radili, a ovo je sada samo još jedan moj nastavak svega toga", kaže direktor i vlasnik “Hiper Corta” Slavko Tomić.

Tomić veruje da će se uspešno nositi sa konkurencijom jer ima veliko iskustvo u veleprodaji i u ovom času jedinstvenu ponudu, koja je, prema njegovim rečima, garancija uspeha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: