KK Partizan osudio uvrede

Povodom ponašanja dela navijača na utakmici sa Efesom, KK Partizan je saopštio da osuđuje svaku vrstu uvreda i nasilja na sportskim borilištima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.12.2009.

13:58

Default images

Povodom dešavanja posle utakmice sedmog kola Evrolige protiv Efes Pilsena, u dvorani Pionir 10. decembra, predsednik Partizana Predrag Danilović ogradio se od dela navijača koji su vređali B92 i novinarku i autorku emisije "Insajder“ Brankicu Stanković.

U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu kluba, Danilović navodi da igrači i uprava Partizana “nemaju nikakve veze sa provokacijama jednog dela publike koje su tom prilikom izrečene sa tribina”.

“Košarkaški klub Partizan se ograđuje od svih uvreda i poruka nasilja koje su upućene. Nikome nije drago kada se sa tribina upućuju takve reči bilo kome i na bilo kom borilištu. Iskreno se nadamo da ćemo sa državnim i gradskim institucijama zajednički učiniti sve što je u našoj moći da u dvorani bude fer i sportsko navijanje“, rekao je Danilović.

Navijači su tokom utakmice pevali pesme kojima su vređali B92 i pretili novinarki Brankici Stanković, a samo sedam dana kasnije incidenti su se ponovili na fudbalskom meču Partizan - Šahtjor u Ligi Evrope.

Tim povodom šestorica huligana su uhapšena, a u ponedeljak i jedan od vođa navijača, Dragan Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: