Subota, 07.11.2009.

23:55

Sjenica: Jedna osoba nastradala

U selu Trijebine preminuo je jedan pedesetogodišnjak. U policijskoj upravi u Sjenici međutim rečeno je da njegova smrt nema veze sa poplavama.

Izvor: B92, Beta

Default images

Dežurni lekar sjeničkog Doma zdravlja Edin Rožajac izjavio je da na telu R. DŽ. (50) koje je nađeno u nadošloj rečici u selu Trijebine nije bilo tragova nasilja. "Porodica je odbila da se nad telom obavi obukcija, tako da mogu da potvrdim samo da nije preminuo nasilnom smrću", rekao je Rožajac.

Predsednik opštine Sjenica Muriz Turković kaže da je tokom poplave voda prodrla u 108 objekata, ali da se polako povlači i da je situacija u tom gradu bolja.

"Još uvek nismo kompletirali sve podatke, ali je sasvim izvesno da je verovatno polovina tih objekata potpuno uništena", rekao je Turković. Prema podacima opštine, najviše poplavljenih kuća je u naselju Bukreš. Predsednik Skupštine opštine Sjenica Harun Hajradinović se nada de će država pomoći da se građanima nadoknadi šteta

U protekla 24 časa na ovom području je palo više od 73 litra vode po kvadratnom metru, što je najveća zabeležena količina padavina do sada.

Većina sjeničkih naselja je bez vode, a najugroženiji je deo grada u centralnoj zoni, gde se izlila reka Grabovica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: