Pao na vozačkom, pa napao policajca

Saobraćajni policajac Radisav Filipović povređen je na poligonu za obuku vozača na Banjici u Beogradu, kada ga je napao kandidat za polaganje vozačkog ispita.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.08.2009.

18:35

Default images

Kako saznaje B92, na njega je metalnom šipkom nasrnuo Predrag Vasić, najverovatnije samo zbog toga što je pao na vozačkom ispitu. Policajac je sa naprsnućem prvog pršljena i razderotinom na glavi prebačen na Vojno-medicinsku akademiju.

Policajac Radisav Filipović nije ni pretpostavio da će ga fizički napasti osamnaestogodišnji Predrag Vasić iz Beograda samo zato što nije položio vozački ispit.

Prema svedoćenju očevidaca, mladić je posle ispita auto-školi prijavio da je pao na ispitu, vratio se do poligona, a onda metalnom šipkom nasrnuo na policajca.

Filipović je od udarca u glavu pao na zemlju.

Mladića su odmah nakon toga savladali ostali policajci, posle čega je uhapšen.

Vlasnik auto-škole Slobodan Đorđević kaže da je Vasiću danas bio drugi put da polaže vozački ispit.

“Baš me je iznenadilo da tako može nešto da uradi. Valjda je to u afektu uradio, mada mi nije stvarno jasno zašto je udario policajca”, kaže Đorđević.

Policajci koji su ostali na uviđaju veruju da je incidentu prethodila i rasprava između njihovog kolege i Vasića zbog toga što je mladić na ispit došao u šortsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: