LDP "igrao monopol" na Trgu

Mladi Liberalno-demokratske partije danas su na Trgu Republike organizovali akciju pod nazivom "Monopol".

Izvor: B92

Subota, 24.11.2007.

18:09

Default images

"Ovo je jedna u nizu akcija sa ciljem da se zajedno sa građanima razotkrije i žigoše monopol kompanije Delta i povezanost državnog vrha sa Miroslavom Miškovićem", naveli su aktivisti podmlatka LDP-a.

Mladi LDP su na Trgu Republike postavili uvećanu tablu društvene igre "Monopol", čija su polja bila obeležena nazivima Miškovićevih firmi, a umesto figura, pomerali su se fotografiju Miroslava Miškovića, dok najviših državni zvaničnici Srbije "učestvovali" u igri iz polja "zatvor".

Akciju je pratilo nekoliko stotina građana, a veliki broj prisutnih je na štandovima potpisivao pristupnice LDP-a. Okupljeni su u znak protesta blokirali saobraćaj na uglu Kolarčeve i Francuske ulice u trajanju od dva minuta, a nakon toga oblepili stubove ispred butika "Sare" lecima sa natpisima "bojkotuj", "zatvoreno zbog krađe", "Pažnja! Krađa u toku“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: