Subota, 03.08.2013.

15:20

Đukanović u Srbiji posle 10 godina?

Crnogorski premijer Milo Đukanović će oko 20. septembra doći u zvaničnu posetu Beogradu, prvi put nakon 10 godina, pišu podgoričke “Vikend novine”.

Izvor: Tanjug

Default images

Podgorički mediji podsećaju da je ranije najavljeno da će Đukanovićeva poseta Beogradu uslediti nakon što srpski premijer Ivica Dačić dođe u zvaničnu posetu Crnoj Gori, koja je planirana za početak septembra.

Đukanović će se, kako se navodi, u Beogradu sastati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, srpskim premijerom Dačićem i prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vucićem.

Poslednji put Đukanović je u Beogradu boravio kada je prisustvovao sahrani ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića, 2003. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: