HR:Policajac ubio bivšu i partnera

Policijski službenik je na kupalištu pored sela Graboštani, kod Hrvatske Kostajnice, automatskom puškom ubio bivšu suprugu i njenog novog partnera.

Izvor: B92

Sreda, 12.06.2013.

19:32

Default images

Prema prvim informacijama policije, 40-godišnjak koji je počinio ubistvo, inače je policijski službenik, automatskom puškom je sinoć oko 21 sat ubio svoju suprugu, koja ga je ostavila, i njezinog novog 45-godišnjeg partnera, javlja Index.hr.

On je presreo automobil u kojem su se nalazile žrtve i troje dece - dve devojčice uzrasta od osam i devet godina (koje je 39-godišnjakinja rodila u braku s ubicom) i 17-godišnji sin ubijenog muškarca. 40-godišnjak je iz prtljažnika svog automobila izvadio automatsku pušku i počeo pucati po automobilu u kojem su se nalazile žrtve.

"Iz gepeka svog automobila 40-godišnjak je izvadio automatsku pušku i u drugo vozilo ispalio više hitaca. Od zadobijenih povreda 39-godišnjakinja i 45-godišnjak su preminuli na licu mesta, dok deca nisu povređena. Osumnjičeni, koji je uhvaćen, policijski je službenik Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova, a preminula je njegova bivša supruga", istakla je Mezak-Dolenčićeva iz sisačko-moslovačke policije.

Ubistvo je počinjeno ilegalnim oružjem jer je službeno vatreno oružje oduzeto službeniku policije koji je zbog problema u porodici već krivično odgovarao, izjavio je u Zagrebu upravnik policije Vladimir Dominić. Ubica je radio u MUP-u u upravi za posebne poslove sigurnosti na čuvanju objekata i imao je problema u porodici, zbog čega je već krivično odgovarao i bio suspendovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: