WoT – stižu Poljaci!

Sledeća grana tenkova u World of Tanks već znamo da će biti Poljska a danas se u premium shopu kao što je to i običaj pojavio njihov prvi premium tenk – zarobljeni nemački Panther nazvan Pudel, odnosno pudlica.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Sreda, 02.08.2017.

10:16

WoT – stižu Poljaci!
Foto: Wargaming

Ovo je tenk koji je zarobljen od strane ustanika tokom Varšavskog ustanka 1944. godine i korišćen je protiv Nemaca dok su mogli da ga održavaju i dok su imali municije, a konačno i dok sam ustanak nije slomljen.

Radi se o Tier VI vozilu koje je po karakteristikama vrlo sličan Pantheru ali ima lošiji top i slabiji oklop kupole, samim tim je i tier niže. Naravno poljaci su velikom većinom već pohrlili da ga kupe pa ga u narednim danima očekujte na EU serveru u velikim količinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: