Uskoro počinje Worlds 2016 Pick’em

Pokažite svima da ste najveći poznavalac League of Legends kompetitivne - očekuju vas vredne nagrade u igri!

Izvor: KlanRUR.rs, Bojan Jovanoviæ

Sreda, 07.09.2016.

09:48

Uskoro počinje Worlds 2016 Pick’em
Foto: Riot Games

Još jedna sezona Worlds Pick’em počinje 10. septembra, kada ćete moći da pokažete da upravo vi najbolje poznajete LCS timove i eSports scenu. Na zvaničnoj strani ovog događaja će biti izlistane grupe u kojima će se timovi takmičiti do kraja septembra i gde ćete moći da date svoje prognoze ko će proći dalje, a ko će morati da ima više sreće sledeće godine i navežba te last hitove.

Svaki učesnik će u igri dobiti novu ikonicu za profil a, ako uspete da sakupite makar 34 poena, još jednu specijalnu Poro ikonicu. Ukoliko uspete da napravite savršeno predviđanje cele grupne faze, u igri vas očekuje odlična nagrada u vidu 3 Ultimate skina: DJ Sona, Spirit Guard Udyr i Pulsefire Ezreal.

DJ Sona, Spirit Guard Udyr i Pulsefire Ezreal

Foto: Riot Games

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: