Brojač pobeda u Hearthstone Ranked će postati neograničen

Jedna od stvari na koje su se Hearthstone igrači već praktično godinama žalili jeste brojač pobeda u Hearthstone Ranked modu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 20.04.2017.

10:03

Brojač pobeda u Hearthstone Ranked će postati neograničen

Naime, kada on dođe do 500 i kada dobijete zlatnog Heroja za tu klasu, brojač jednostavno nestane i više nemate uvid u broj vaših pobeda. Ovo je u rana vremena stvaralo neku vrstu demotivacije igranja sa zlatnom klasom pošto je “cilj” ostvaren, bar u ono vreme kada nije bilo previše novih karata i stalnog sadržaja.

Danas to više nije toliki problem, ali su igrači i dalje redovno tražili neke novine po ovom pitanju, da se brojač podigne do 1000, da postoje neke vrste “platinum” heroja, neke nove nagrade ili slično.

Blizzard, odnosno Ben Broud, se konačno oglasio po ovom pitanju i rekao je da su konačno rešili da ovo promene. Razmatrali su nagrade na 1000 pobeda, ali su zaključili da bi ovo dovelo do toga da se igrači osećaju obaveznim da “farmuju” heroje za te pobede i nagrade, što bi bilo loše za igračko iskustvo, pa su odustali od toga i jednostavno rešili da vrate brojače kao merilo samim igračima, da vide sa kojim klasama imaju najviše pobeda.

Brojači će biti neograničeni, odnosno neće stajati na 1000, već će ići u nedogled. Ukoliko smo dobro razumeli Bena, ovo bi trebalo da stigne veoma brzo, moguće već sa sledećim patchom, tako da konačno eto prilike da saznamo sa kojim klasama smo najbolji.

Ovo se naravno najviše tiče igrača koji imaju po nekoliko zlatnih heroja, jer su kod njih ovih brojači nestajali jednom kada su ih osvojili.

Nadamo se da je ovo samo prvi korak u uvođenju detaljnije i bogatije statistike, takođe jedna od stvari koje igrači jako dugo žele i traže.

šta mislite, koja od vaših klasa ima najviše pobeda?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: