Već provaljena nova zloupotreba u Un’Goro ekspanziji

Nije prošlo ni 12 sati od izlaska Journey to Un’Goro Hearthstone ekspanzije, a igrači su već ispeli da pronađu ubitačnu kombinaciju koja donosi zagarantovane pobede.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Petak, 07.04.2017.

11:43

Već provaljena nova zloupotreba u Un’Goro ekspanziji
foto: Blizzard

Nažaost, naslov se ne odnosi na nove jake i kancerogene špilove (zadnje vreme je došlo kad to moramo da kažemo), već na bag koji se veoma lako eksploatiše i koji je sigurna pobeda.

Verovatno se svi sećate čuvenih šema sa Nozdormu koji su uglavnom bili kombinacija efekata koji imaju duge animacije i ove karte, što bi rezultiralo time da animacije vaših karata bukvalno pojedu potez protivniku i tako vi budete zauvek na potezu.

Kada je Blizzard to ispravio, činilo se da je jednom za svagda rešen problem dugih animacija koje oduzimaju vreme protivničkog poteza, ali danas opet nailazimo na identične zloupotrebe samo sa drugačijim kartama.

Popularna Hearthstone persona, Disguised Toast, je noćas na svom strimu eksperimentisao sa novim kartama i igrao je Priest deck čija je ideja bila da se kombinuju nove karte Radiant Elemental i Shadow Visions sa kartama Mana Addict i Questing Adventurer i da se tako stvori beskonačno “vrtenje” karte Shadow Visions koje bi nabudžilo pomenute minione do krova za lethal damage.

Međutim, u procesu igranja ovog decka otkrio je da mu nije nije ni potrebno da ih budži jer je otkrio drugi “win condition”. Naime, ukoliko dovaljno brzo i u ogromnom broju reciklirate kartu Shadow Visions, njene animacije će u potpunosti zatrpati krug protivniku i od tog trenuka pa nadalje možete mu ukrsti svaki turn, odnosno više neće biti u mogućnosti da igra.

Ovo je ozbiljan problem koji se može lako zloupotrebljavati, tako da se nadamo da će neko u Blizzardu da reaguje i što pre reši ovo, pre nego što igra postane neigriva od masovnog korišćenja ovog exploita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: