Kupujem prodajem: Za deceniju promet 630 mil. EUR

Najveći oglasni portal u Srbiji KupujemProdajem saopštio je da je preko njega za deset godina rada napravljen promet od 630 miliona evra.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.10.2017.

14:21

Kupujem prodajem: Za deceniju promet  630 mil. EUR
Foto: Kupujem prodajem

Taj portal je objavio oko 50 miliona oglasa, ima više od milion registrovanih korisnika i 12 milijardi pregledanih stranica.

"Nastavićemo da zajedno sa korisnicima gradimo on-line infrastrukturu za trgovinu u našoj zemlji. Mislimo da je to veoma važno, jer takva infrastruktura svakom gradjaninu i malom biznisu daje šansu da trguje, da ponudi svoj proizvod, odnosno da brzo i jednostavno pronadje i kupi sve što mu treba", izjavio je osnivač i direktor portala Bojan Leković.

On je najavio tehnološka unapredjenja portala.

Tokom jedne decenije, preko KupujemProdajem prodato je 4,75 miliona stvari, ukupne vrednosti od 630 miliona evra. Među njima je, između ostalih, 710 hiljada mobilnih telefona, 570 hiljada računara, sedam hiljada nekretnina, 35 hiljada automobila, 360 hiljada auto delova i opreme, 21 hiljada traktora, te 205 hiljada muzičkih instrumenata.
Foto: Kupujem prodajem

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Prijateljska zemlja" ne želi rusko – već američko

Turska je u pregovorima sa američkim energetskim divom ExxonMobilom oko ugovora vrednog više milijardi dolara za kupovinu tečnog prirodnog gasa (LNG), u nastojanju da smanji svoju zavisnost od ruske energije, navodi se u izveštaju Fajnenšel tajmsa.

22:24

29.4.2024.

1 d

Podeli: