"Dobra ideja - ključ uspešnog preduzetništva"

Prvi čovek MK Grupe Miograd Kostić održao je predavanje polaznicima istraživačke stanice Petnica o tome šta je potrebno da bi pojedinac zapao za oko poslodavcu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 30.08.2016.

15:36

Foto: MK Grupa

Kostić je naglasio da se preduzetništvo u Srbiji često pogrešno tumači.

“Biti preduzetnik ne znači samo imati svoju firmu i imati mnogo novca. U današnje vreme digitalne revolucije i brzih promena na tržištu, koja su potpuno promenila način poslovanja, za uspeh je dovoljna dobra ideja i inovativan način da se ona realizuje”, poručio je Kostić, saopštila je MK Grupa.

Vlasnik MK Grupe potkrepio je preneto znanje i kroz niz primera iz prakse, koji pokazuju da sa dobrom idejom i dobro odabranom nišom poslovanja, može da se postigne uspeh.

MK Grupa donirala je sredstva koja pokrivaju blok letnjih naučnih kampova u ovoj godini, kako bi naši mladi talentovani učenici mogli da se nesmetano usavršavaju i ostvaruju odlične rezultate i u budućnosti, podseća se u saopštenju.

Istraživačka stanica Petnica je najveći centar ovoga tipa u čitavoj južnoj i jugoistočnoj Evropi. Svake godine kroz preko 160 različitih kurseva, kampova i seminara IS Petnica prođe oko 3.000 mladih iz više od 500 škola iz svih delova Srbije. Petnica pruža podršku naučnoj nastavi u preko 400 škola i danas je važan autentični nacionalni brend.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

9 h

Podeli: