Na brčkanje kraj auto-puta

Na površini od tri hektara, u blizini obilaznice oko Doljevca, 20. juna će početi da radi akva-park.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 24.05.2016.

19:32

Na brčkanje kraj auto-puta
(Foto: Thinkstock.com)

Investitor je kompanija "Midnajt rouz", koja je u ovaj projekat uložila 1,7 miliona evra, a jedan od vlasnika Aleksandar Tošić kaže da će - pored sadržaja na vodi - otvoriti još hotel, diskoteku i šoping centar.

Do sada je žiteljima ovog dela Srbije najbliži akva-park bio u Sokobanji, ili čak u Jagodini, a lokacija ovog je gotovo idealna za oko pola miliona ljudi. Ipak, investitori su bili tajanstveni, pa se ni mesec dana pre otvaranja malo znalo da se nešto upošte i gradi u neposrednoj je blizini auto-puta, na petlji gde se razdvajaju nova i stara trasa od Doljevca prema Leskovcu.

"Nismo hteli da se hvalimo dok sve ne bude gotovo. Mislim da će ovaj kraj dobiti objekat za ponos. Biće veći i sadržajniji od "Podina" u Sokobanji, a manji od jagodinskog", kaže Tošić, uz napomenu da će ulaznice koštati 300 za odrasle i 250 dinara za decu.

Što se Nišlija tiče, oni se ni ove godine neće kupati na lokaciji "Lozni kalem" kod Niške Banje.

Potpisali smo Memorandum o razumevanju sa firmom "Akvatera solušns", čiji je vlasnik Sahrem Hajdarpašić iz Budve. Projekat je vredan gotovo devet miliona evra, a izgradnja bi trebalo da počne čim oni završe akva-park u prestonici crnogorskog turizma. Ipak, nije realno da to bude pre jeseni - kaže zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković, prenose Večernje novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: