Novi Sajam poslova - razgovarajte sa poslodavcem

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair biće održan 7. i 8. marta u Nišu, a kao i svake godine, cilj je povezivanje studenata sa kompanijama

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 14.02.2016.

12:04

Novi Sajam poslova - razgovarajte sa poslodavcem
Foto: Thinkstock

Ovaj sajam ima za cilj pomoć studentima u potrazi za prvim radnim iskustvom.

Sajam "JobFair-Tvoja karijera počinje ovde!" biće održan osmi put za redom, a organizuje se BEST grupa Niš.

Na sajmu u holu Elektrotehničkog fakulteta u Nišu, studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta se pruža jedinstvena prilika da stupe u direktan kontakt sa kompanijama koje su u potrazi za ambicioznim, stručnim i visokokvalifikovanim kadrovima, navedeno je saopštenju.

Pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde!” BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se sve vreme usavršavali.

Pored direktnog kontakta i komunikacijom sa predstavnicima kompanija, posetiocima sajma biće potpuno besplatno omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminara, treninga i radionica, steknu ili unaprede veštine koje su tražene i cenjene u savremenom poslovanju, a koje nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

9 h

Podeli: