Kako su "šminkali" Krušik za Gašića

Rukovodstvo valjevskog Krušika, dan uoči dolaska ministra odbrane Bratislava Gašića, organizovalo je posebno doterivanje pogona, piše Blic.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 16.07.2014.

12:25

Default images

Čak su i šivene nove radne uniforme za zaposlene.

Posle intervencije predstavnika sindikata, ministar je obišao i pogone koji nisu bili našminkani pa se, dodaje izvor lista, ministar „uverio u pravo stanje“.

"Bilo je kao u vreme kada je Krušik obilazio general Nikola Ljubičić, ali tada se u fabrici zaista radilo. Naša šivara dobila je naređenje da najhitnije sašije pantalone za radnike, pošto godinama nose propala radna odela", priča sagovornik.

Na insistiranje sindikalaca, ministar je obišao i druge pogone.

Ministar odbrane Bratislav Gašić posetio je Krušik u ponedeljak, gde je najavio da će radnici sledećeg dana dobiti akontaciju za jun ove godine.

Gašić je najavio i da se od septembra više neće isplaćivati minimalne plate, već normalna lična primanja, te da postoji velika volja i želja i Ministarstva i Vojske da se Krušiku pomogne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: