VIP aktivirao pripejd kartice

Vip mobil, treći mobilni operater u Srbiji, pustio je u rad svoju mrežu i aktivirao većinu od 50.000 pripejd kartica.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.07.2007.

09:45

Default images

Ostalim vlasnicima prvih promotivnih pripejd SIM paketa, kartice će biti aktivirane najkasnije sutra, od kada će moći da počnu da troše svoj bonus kredit od 1.000 dinara i da koriste Vipove usluge.

Kako je najavljeno, ta kompanija će od utorka, 10. jula, započeti komercijalnu prodaju pripejd paketa sa jedinstvenom tarifom prema fiksnoj i svim nacionalnim mrežama.

Signal "Vip" mreže pokrivaće celu zemlju, cena razgovora koju nudi taj operater biće 4,9 dinara po minutu, a pozivi će biti tarifirani po sekundi od drugog minuta razgovora. Cena SMS poruke iznosiće 1,9 dinara, dok će uspostavljanje poziva koštati 1,5 dinara.

Novi pripejd SIM paket koštaće 200 dinara sa PDV-om, a uz karticu se dobija i 200 dinara redovnog kredita.

Korisnici koji kupe novi "Vip" pripejd paket do kraja avgusta, na svaku uplaćenu dopunu dobiće 100 odsto bonusa, odnosno automatski će im biti udvostručena suma kojom dopune svoj pripejd broj, do ukupnog iznosa tog ekstra kredita od 2.000 dinara.

Ta promotivna ponuda važiće do 31. decembra, a svaka dopuna, uključujući i bonus, važiće šest meseci, bez obzira na to da li je uplaćena kao elektronska dopuna ili preko vaučera.

Pozivanje Korisničkog servisa na broj 060/1234 biće besplatno, bez obzira da li se poziva iz zemlje ili inostranstva, a neće biti naplaćivana ni obaveštenja o propuštenim pozivima, kao ni usluge govorne pošte, čije će preslušavanje biti, takođe, besplatno do kraja godine.

Pripejd paketi biće dostupni u 16 radnji "Vipa" u najvećim gradovima u Srbiji, kao i na više od 2.500 prodajnih mesta širom zemlje.

"Vip mobile" je član "Mobilkom Austrija grupe", koja je dobila desetogodišnju licencu za trećeg mobilnog operatera u Srbiji 1. decembra prošle godine, plativši za nju 320 miliona i jedan evro, odnosno evro više od početne cene na tenderu.

Treći operater će koristiti pozivne brojeve 060 i 061 i mrežu predajnika "Telekoma Srbije", dok ne postavi sopstvenu.

Dva postojeća operatera mobilne telefonije na srpskom tržištu - "Telenor" i "Mobilna telefonija Srbije", trenutno imaju oko šest miliona korisnika, a predstavnici "Vipa" očekuju da u narednom periodu osvoje 20 odsto srpskog tržišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Stvara se gigant nad gigantima?

Australijska rudarsko-metalska grupa BHP objavila je nameru da preuzme britansku rudarsku kompaniju "Anglo ameriken", koju je procenila na oko 36 milijardi evra.

11:00

27.4.2024.

1 d

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

1 d

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

23 h

Podeli: