LG: 100 frižidera poplavljenima

Kompanija LG Electroniks doniraće 100 kućnih uređaja za 100 porodica iz Obrenovca i Šida, čije su kuće poplavljene u maju.

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2014.

13:45

Default images

Kućni uređaji, koji uključuju frižidere i usisivače, biće uručeni porodicama u narednim nedeljama, dok je pet veš mašina instalirano pri organizaciji Crvenog krsta u Vladimircima.

Stanovnici okolnih mesta koji su su pretrpeli štetu od poplava imaće mogućnost da koriste mašine, koje će nakon toga ostati u trajnom vlasništvu Crvenog krsta.

Logističku podršku donaciji, kao partner LG-ja, pružila je i kompanija PiN Computers, koja je obezbedila da uredjaji budu dopremljeni do lokalnih organizacija Crvenog krsta.

Kompanija LG je za ugrožene od poplava već obezbedila pomoć u vidu besplatne popravke uređaja oštećenih tokom majskih nepogoda za građane Obrenovca, Krupnja, Loznice, Svilajnca, Ćuprije, Paraćina, Vladimiraca i Šida, navedeno je u saopštenju LG Elektroniksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: