Grujić predsednik kluba Privrednik

Novi predsednik Srpskog poslovnog kluba Privrednik je Branislav Grujić (PSP Farman i Jugodrvo), saopšteno je iz tog udruženja.

Izvor: B92

Utorak, 04.05.2010.

17:32

Default images

Za članove Izvršnog odbora izabrani su Ivana Veselinović (Luka Beograd), Zoran Drakulić (YU point), Zoran Obradović (Petrobart Avia), Vojin Lazarević (Rudnap grupa), Miodrag Kostić (MK Grupa) i Goran Perčević (Interkomerc).

Kako je saopšteno, u Nadzorni odbor izabrani su Dragoljub Vukadinović (Metalac) za predsednika i Gojko Muhadinović (IM Topola) i Ratko Zatezalo (Petrobart Avia) za članove.

Skupština je usvojila izveštaj o radu organa upravljanja i jednoglasno ocenila dobrim rezultate ostvarene u vreme mandata dosadašnjeg predsednika Danka Đunića, od 2004. Do kraja aprila ove godine, i dvostrukog mandata članova Izvršnog odbora, konstituisanog u oktobru 2005.

Novo rukovodstvo podneće predlog programa rada, saglasno utvrđenim pravilima o radu Kluba, na prvoj narednoj sednici Skupštine koja će biti zakazana po konstituisanju novih organa upravljanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: