Volvo i Ibrahimović slave švedski način života

Kako izgleda kada snage udruže jedan od najpoznatijih švedskih brendova i jedan od najboljih fudbalera današnjice, pokazuje video koji je snimio Volvo uz pomoć Zlatana Ibrahimovića i švedskog producenta pop muzike, Maksa Martina.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 29.01.2014.

11:15

Default images

Saradnja tri švedske ikone u okviru nove marketinške kampanje koju je pokrenu Volvo, temelji se na zajedničkoj želji da se istaknu Švedska, njena priroda i ljudi.

Kampanja koja je spojila Volvo, Zlatana i Maksa Martina nadahnuta je prethodnom saradnjom Volvoa i muzičke grupe Swedish House Mafia. Video je sniman na severu Švedske, zajedno sa Zlatanom, njegovom suprugom i njihova dva sina:



"Švedska ima veliko značenje za Volvo. Ovom kampanjom želimo da proslavimo švedski duh koji je zaslužan za to da smo vodeći u brojnim segmentima života, kao što su bezbednost, dizajn i očuvanje životne okoline", istakao je Asa Borg, direktor marketinga kompanije Volvo Cars Sweden i koordinator kampanje.
Zlatan Ibrahimović je najveća fudbalska zvezda koju je Švedska ikada imala, kapiten reprezentacije te zemlje i jedan je od najboljih fudbalera današnjice. Osvojio je šampionske titule s brojnim vodećim fudbalskim klubovima kao što su Barcelona, Juventus, Inter, AC Milan, Paris Saint-Germain i Ajax, a izabran je za švedskog fudbalera godine čak osam puta.

Sa druge strane, Maks Martin je veliko ime u muzičkoj industriji. Producirao je i pisao pesme za svetski poznata muzička imena kao što su Backstreet Boys, Kelly Clarkson, Pink, Bon Jovi, Britney Spears, Taylor Swift, Christina Aguilera, Bryan Adams i Celine Dion. Muzika u videu delo je Martina i predstavlja savremenu interpretaciju švedske himne, čiji tekst izgovara upravo Zlatan Ibrahimović.

Kampanja s modelom XC70 primarno je namenjena švedskom tržištu, a Volvo će napraviti dodatni film za međunarodnu upotrebu u kojoj će glavnu ulogu igrati Volvo XC60. Kampanja će u sledećih nekoliko sedmica i meseci biti predstavljena širom sveta.

Nakon velikog uspeha reklame koju je snimila kompanija Volvo kamioni sa Žan-Klod Van Damom, a koju je do sada na YouTube kanalu pogledalo preko 68,5 miliona ljudi, s obzirom na popularnost Ibrahimovića, očekuje se slična reakcija i na najnoviju Volvo kampanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: