Čuveni gruzijski drifter poginuo u saobraćajnoj nesreći

Giorgi Tevzadze, koji je bio poznat po vratolomnoj vožnji BMW-a M5 po gradskim ulicama, izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Tbilisiju.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 26.06.2013.

10:37

Default images

Dvadesetšestogodišnjeg Gruzijca pogibeljna vožnja na kraju je koštala života, iako, prema navodima medija, u trenutku kada se nesreća dogodila on nije sedeo za upravljačem svog BMW-a M5.

Po svemu sudeći, Tevzadze se nalazio na mestu suvozača, dok je automobilom upravljao njegov prijatelj. On je u jednom trenutku izgubio kontrolu na BMW-om koji je zatim udario u drvo pored puta desnom bočnom stranom. Vozač je preživeo nesreću, ali Tevzadzeu nije bilo spasa.
Sudeći po fotografijama slupanog automobila, BMW se i ovoga puta kretao prevelikom brzinom.

O Tevzadzeu i njegovim vožnjama po gradu u kojima je rizikovao svoj ali i živote drugih učesnika u saobraćaju, pisali smo nedavno na našem sajtu.

Gruzijac je tada u naslovu jednog video snimka nagovestio da više neće upražnjavati ovakve ilegalne i rizične poduhvate u gradskim sredinama i na javnim putevima, već će svoje vozačke veštine pokazivati na zatvorenim stazama i putevima:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: