BMW Serije 3 GT bez maske

Na internetu su objavljene prve fotografije demaskiranog novog modela GT iz Serije 3. Kao što se i očekivalo automobil je nešto viši i duži od "trojke" sedan i ima peta vrata poput modela BMW Serije 5 GT.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.12.2012.

16:23

Default images

BMW Serije 3 GT fotografisan je u Minhenu tokom promotivnog snimanja, a ovde je reč o verziji sa dodatnim M Sport paketom.

Po prvi put se može videti i otvor za vazduh koji se nalazi na prednjem blatobranu, dok je dizajn prednjeg dela automobila uglavnom preuzet sa aktuelne Serije 3.

Kao i na modelu BMW-a Serije 5 GT, krov se iza B stubova spušta u blagom luku prema repu automobila formirajući u produžetku veoma zakošena vrata prtljažnika.
Foto: f30post.com
Motori za GT model biće preuzeti iz limuzinske verzije BMW-a Serije 3. To znači da su dostupni benzinci sa 245 i 306 ks, kao i dizelaši sa 184 i 258 ks .

Očekuje se da će se snaga prenositi na zadnje točkove pomoću osmobrzinskog automatskog menjača koji će biti standardni deo opreme.

Iako iz BMW-a još uvek nema zvanične potvrde, spekuliše se da će model Serije 3 GT imati premijeru na ženevskom auto-salonu u martu 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: