Kako će izgledati Rapid hečbek?

Škoda je početkom avgusta najavila hečbek varijantu modela Rapid koji će biti baziran na limuzinskoj verziji, ali i na konceptu Vision D iz 2011. U međuvremenu, sajt Virtuel-Car objavio je render mogućeg izgleda novog modela češke kompanije.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2012.

13:45

Default images

Za vizuelizaciju Škode Rapid hečbek poslužile su fotografije istoimene nedavno predstavljene limuzine i koncepta Vision D.

Render budućeg hečbeka ipak treba uzeti sa rezervom, s obzirom da je direktor Škodinog odeljenja za marketing i prodaju, Jürgen Stackmann, izjavio da će zadnji deo novog modela “biti sličan Volkswagenu Golf”, što znači da bi trebalo da bude strmiji nego što je na renderu.

Rapid hečbek biće ponuđen kupcima u verziji sa 5 vrata. Na raspolaganju su pogonski agregati koji se koriste u sedan verziji, poput 1.2 litarskog trocilindričnog MPI motora sa 75 ks i turbo-punjenih benzinaca, 1.2 litarskog sa 86 i 105 ks, kao i 1.4 litarskog TSI motora sa 122 ks. U opciji su i dva dizelaša, 1.6 litarski TDI sa 90 ks i sa 105 ks.

Pročitajte više o Škodi Rapid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: