Opoziv za Porsche 918 Spyder

I najbolji greše, to je neizbežno. Ipak, lepo videti da je kompanija Porsche izašla u javnost i preuzela odgovornost za pogrešan korak, kako bi sprečila dalje komplikacije, materijalnu štetu ili povrede.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2015.

13:51

Default images

Naime, ovde nije reč o složenom slučaju poput onog sa Takata vazdušnim jastucima, jer će ovo vozilo biti proizvedeno u samo 918 primeraka. Reč o opozivu iz mere predostrožnosti.

Automobili će biti pozvani u servis kako bi se ispravila greška u proizvodnji električne instalacije ventilatora hladnjaka koja je mogla da bude oštećena jednom od karbonskih komponenti. U izjavi kompanije se navodi da je problem blagovremeno uočen i da su mere predostrožnosti preuzete.

Srećni vlasnici ovog eksluzivnog hiper-automobila neće morati da plate za otklanjanje problema i sam servis bi trebalo da traje oko pola dana.

Iako mnogi od nas neće videti ovaj automobil izvan kompjuterskih ekrana, i iako ovo može biti jedna od najmanje važnih informacija koje ćete danas saznati, lepo je podeliti primer ispravne odluke u neugodnoj situaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: