Automobili

Ponedeljak, 08.03.2010.

10:00

Aston Martin Cygnet

Vec drugu godinu za redom Aston Martin iznenađuje, prošle godine SUV Lagonda, a ove godine na ženevskom sajmu predstavljen je Cygnet… Novi urbani automobil za gradsku upotrebu.

Izvor: B92

Default images

Ako ste vlasnik Aston Martina i imate nepregledno imanje u Teksasu ili Australiji gde možete neometano da vozite svog ljubimca i da iskusite sve njegove čari, u Londonu ili New Yorku takvo uživanje nije moguće, brzina ograničena na 50 km/h i velike gradske gužve očigledna su prepreka.

U Aston Martinu su našli rešenje za taj problem - ponuđen je Aston Martin Cygnet, luksuz u malom automobilu, tako da će srećni vlasnik moći do pijace ili u "šoping" sa manjim vozilom i biti u mogućnosti da se parkira bilo gde.
Cena ovog malog automobila iznosi 22.000 evra, jedino ograničenje je što ga mogu kupiti samo vlasnici bar jednog Aston Martina ili ga pak dobiti pri kupovini novog, kao drugo vozilo.

Koža koja krasi unutrašnjost Cygneta visokog kvaliteta, bolja od bilo koje koja se postavlja u najluksuznije automobile.

Novi Cygnet napravljen je na bazi Tojote IQ, ali posle facelifta koji je pretpeo, nema skoro ništa od japanskog mališana. Nadajmo se da će se svideti Jamesu Bondu…

Tekst i fotografije: Frederik Milenković

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

13 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

18 h

Podeli: