Automobili

Utorak, 15.01.2008.

11:00

Maksimalno luksuziranje

Italijanski proizvođač automobila Maserati predstavio je na salonu automobila u Detroitu novu, ograničenu, seriju elegantne limuzine Quattroporte pod nazivom Collezione Cento.

Izvor: B92

Default images

Ovaj automobil biće proizveden u ograničenoj seriji od 100 primeraka, a svaki će imati svoj identifikacioni broj.

Luksuz i stil na vrhunskom nivou protežu se od karoserije boje slonove kosti do enterijera presvučenog plemenitom bež “Cuoio” kožom.
"Collezione Cento" opremljen je multimedijalnim sistemom čija je tastatura ugrađena u zadnju centralnu konzolu, iPodom i USB priključcima, ima pristup internetu i DVD plejerima sa ekranima osetljivim na dodir, postavljenim sa zadnje strane prednjih sedišta.

Motor zapremine 4,2 razvija 400 KS i uparen je sa hidrauličnim automatskim menjačem, što je inače standardna kombinacija iz Quattroporte palete.
Maserati je ograničenom serijom Quattroporte Collezione Cento svojim kupcima pružio komfor, luksuz i vrhunsku tehnologiju kakva se i očekuje od ove prestižne marke.

Piše: Pavle Barta, Vrele Gume

Pročitajte više o salonu automobila u Detroitu

Borba titana u Detroitu
Passat CC premijerno u Detroitu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: