Devojčica "uparkirala" auto u dnevnu sobu

Desetogodišnja devojčica iz Holandije startovala je motor i uletela automobilom u komšijski stan, pošto je njena majka ostavila kjluč u kontakt bravi i izašla iz vozila. U ovoj nezgodi na sreću niko nije povređen.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 09.05.2015.

11:45

Default images
Foto: YouTube screenshot

Incident se dogodio u mestu Barendreht, u predgrađu Roterdama. Vlasnica automobila isključila je motor i izašla je iz vozila, ali je ključ ostao u kontakt bravi a menjač u prvoj brzini.

U trenutku dok je žena uzimala namirnice iz svoje Agile, njena desetogodišnja ćerka pokrenula je motor i vozilo je naglo krenulo napred. Majka je pokušala da zaustavi automobil svojim telom, ali u tome nije uspela i maleni Opel je završio u komšijskoj dnevnoj sobi.

Na sreću, u trenutku nezgode u stanu nije bilo nikog a i devojčica i njena majka ostale su nepovređene, saopštila je policija.

Na kraju, najviše posla bilo je za vatrogasce koji su se pomučili da automobil oslobode od krhotina kako bi ga šlep služba izvukla iz kuće:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: