"Ležeći policajac" zbog kojeg ćete morati da usporite

"Ležeći policajci" služe da podignu nivo bezbednosti saobraćaja, ali često i nerviraju vozače. Sudeći po tome kako izgledaju ove prepreke u jednoj stambenoj četvrti grada Palm Bej na Floridi, lokalni vozači mora da su dovedeni do ludila.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 02.09.2014.

15:11

Default images

Na našim putevima i ulicama mogu se videti razne vrste "ležećih policajaca" - od blažih gumiranih, do onih visokih koji su izliveni od betona ili asfalta.

Uglavnom ih postavljaju nadležene službe, ali nije retkost da se meštani organizuju i naprave usporivače saobraćaja u sopstvenoj režiji.

Ne znamo ko je instalirao ovu neverovatnu prepreku na Floridi, koja podseća na poligon za testiranje sistema oslanjanja, ali izgleda da je postigao cilj - vozači ne samo što moraju da uspore, već su prinuđeni da potpuno zaustave svoje vozilo:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: