Otvoren Ferrari World

Možda vam se nikad neće pružiti prilika da sednete za upravljač Ferrarijevog bolida za Formulu 1, ali ukoliko posetite novootvoreni, najveći tematski park na svetu, imaćete priliku da osetite ubrzanja koja on pruža.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 29.10.2010.

09:10

Default images

Dve sekunde za sprint do 100 km/h i 240 km/h maksimalne brzine čine Formula Rossu najbržim vozom na svetu, koji bi posetioci sa slabijim srcem trebalo da izbegavaju u širokom luku.

Eksterijer tematskog parka, koji se nalazi na ostrvu Yas u Abu Dabiju, modeliran je prema bočnom profilu Ferrarijevih automobila GT, a sam park prostire se na površini od 200.000 kvadratnih metara, od čega je 86.000 kvadratnih metara natkriveno krovom s najvećim logoom konjića na svetu.
Ferrari World je zvanično otvorio vrata posetiocima koji će cenu ulaznice plaćati zavisno od visine, pa će one niže od 150 centimetara standardna ulaznica stajati oko 45 dolara, a one više oko 61 američki dolar.
Premium ulaznica po ceni od 74, odnosno 102 američka dolara, uz korišćenje zabavnih sadržaja poput spomenutog voza smrti, posetiocima će omogućavati i opuštanje u lounge baru, kao i druge beneficije poput vožnje kroz model Fioranovog motora V12, pregledavanja Ferrarijevih filmova, od kojih su neki u formatu 3D, itd.



Izvor - T-Portal

Rasprodata Ferrari SA APERTA

Za Ferrari 106 godišnjih plata

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: