Automobili

Ponedeljak, 24.10.2011.

13:10

Akcija "bahato parkiram" u Rusiji

Možda ste nekada zatekli svoj automobil sa podignutim brisačima, kao opomenu zbog nepravilnog parkiranja. Za vlasnika ovog BMW-a iz Rusije izgleda da opomena nije bila dovoljna.

Izvor: B92

Default images

U Srbiji se svakodnevno susrećemo sa vozilima koja su parkirana po trotoarima, na ulazima u zgrade i dvorišta ili po zelenim površinama. Ovakvim postupcima, vozači stvaraju probleme pešacima kojima je manevarski prostor i inače sužen.

Tada obično sledi podizanje brisača, kao prva opomena. Uglavnom se na tome i završi. U ekstremnoj varijanti, vlasnik parkranog vozila može zateći izduvane gume na svom automobilu.
Ali, šta se dešava kada se neko zaista iznervira zbog bahatog parkiranja, može se videti na fotografiji snimljenoj u Rusiji.

Vlasnik BMW-a parkirao je svoj auto tako da je zauzeo deo trotoara. Ne znamo da li je to jedini razlog, ali izgleda da je neko od komšija zbog ovog bio veoma revoltiran. Uzeo je farbu u ruke i dekorisao BMW po sopstvenom ukusu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: