Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 08.08.2021.

20:30

Milica Mandić dobila mural: Ovo je najlepši poklon FOTO/VIDEO

Milica Mandić, dvostruki olimpijski šampion, dobila je mural u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Milica Mandić dobila mural: Ovo je najlepši poklon FOTO/VIDEO
Foto: B92

Mandić je srpska tekvondoistkinja koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Po povratku u Beograd dočekao je mural u njenom naselju "Stepa Stepanović" na Voždovcu, gde su je deca "opkolila" pa je više od sat vremena delila autograme i slikala se sa najmlađim komšijama.

"U poslednih par dana sam imala i dosta gostovanja i slikanja i to je deo uspeha i slave, a mislim da je ovo bio najlepši poklon koji sam dobila", rekla je Milica Mandić.

Na pitanje da li je očekivala ovako nešto i da li se će inspirisati nekoga od mnogobrojne dece koja su prisustvovala i kojima je podelila mnogo autograma i odvojila vremena za fotografisanje.

"Nisam mogla ni da zamislim da će se ovo dogoditi, ne mogu da dočaram koliko sam zahvalna i ponosna, nemam reči, mnogo sam srećna. Do ponoći ćemo biti ovde svi zajedno. Nadam se da ću inspirisati i decu, sve je moguće, pokazali smo da može da se napravi vanserijski rezultat", rekla je Milica Mandić.

Milicu možete slušati u ponedeljak u najnovijoj epizodi podkasta "Bez faula".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve