Nova vest
Tenis 0

29.3.2024.

22:00

Siner: Očekivao sam težak meč, mislim da se Danil nije dobro osećao

Italijanski teniser Janik Siner ne smatra da rezultat (6:1, 6:2) polufinalnog susreta u Majamiju protiv Danila Medvedeva verodostojno odražava razliku u kvalitetu između dvojice tenisera.

Dušan Đukanović
EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Treći i četvrti reket sveta su se u reprizi prošlogodišnjeg finala Mastersa u Floridi borili za još jednu priliku u borbi za trofej, a Siner je za tek nešto više od sat vremena igre lako savladao rivala.

Posle meča je istakao da se sjajno osećao na terenu, ali i da je primetio da protivnik ima određene probleme.

"Ne znam. Osećao sam se sjajno na terenu danas. Obično što dalje napredujem na turniru, to se komfornije osećam. Veoma sam zadovoljan današnjim performansom. Mislim da se Danil nije osećao dobro danas. Pravio je mnogo grešaka koje obično ne pravi. Samo sam iskoristio svoje šanse. Očekivao sam veoma težak meć. Da me je brejknuo u prvom ili drugom setu, bio bi to skroz drugi meč. Osećam se sjajno, videćemo u finalu", sumirao je utiske Siner.

Potom je upitan da uporedi kako se osećao pred prvo finale na Mastersui ono koje je pred njim.

"Drugi igrač, druga osoba... Sećam se da noć pred finale nisam mogao da spavam. Znojio sam se. Sada to mnogo bolje kontrolišem. Uzbuđen sam i srećan što sam ponovo tu. Nadam se da ću moći da igram dobar tenis u nedelju. Važan turnir za mene. Ako mogu da ga osvojim, super. Ako ne, imao sam još jednu veliku šansu. Za mene je ovo veliko iskustvo pre svega", zaključio je Siner.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve