Nova vest
Tenis 8

30.5.2024.

19:48

Đoković o Jokiću: "Imam ekskluzivne informacije"

Konferencije za medije Novaka Đokovića često umeju da skrenu sa teniskih tema, a izuzetak nije bila ni ona posle pobede nad Karbaljesom Baenom u drugom kolu Rolan Garosa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

U razgovoru sa srpskim novinarima povela se priča o Nikoli Jokiću i njegovom neizvesnom nastupu na predstojećim Olimpijskim igrama.

Novak nije razočarao sa odgovorom.
 

"Imam eksluzivne informacije, a ne smem da ih podelim. Cela Srbija čeka, ja imam nešto što niko drugi nema", tajnovit je bio Đoković.

Uskoro je usledilo i pitanje da li će da agituje?

"Šalim se. Kao navijač, ljubitelj košarke, želeo bih da on igra. Kao sportista, ako odluči da ne igra, s obzirom na kontinuitet igara u NBA ligi, što kao lider mora da nosi u svojoj ekipi. Mi sportisti to razumem. Sad je imao malo više vremena, to samo on zna i njegovi najbliži. Sa njim i bez njega je velika razlika. Nadamo se i navijamo, kako god bilo", dodao je Đoković.

U svakom slučaju, Novak ne brine za naš nacionalni tim dok je tu Bogdan Bogdanović.

"Bogdan je tu, on je lider, kapiten i drago mi je što će in biti na raspolaganju. Nadam se da ću biti zdrav i da ću biti na OI, da mogu da ih gledam", zaključio je Novak.
 

Podeli:

Komentari 8

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Stigla pretnja Britancima: "Biće posledica"

Šefica kompanije "Stellantis" u Velikoj Britaniji, Marija Gracija Davino, upozorila je da bi ta fabrika mogla da prestane da proizvodi vozila u zemlji ako vladine inicijative za elektrifikaciju stvore "neprijateljsko" poslovno okruženje.

Index.hr

12:25

58 min

Aktuelno

Evo zbog čega su fotografi besni

Fotografi su besni i počeli su da optužuju kompaniju Meta da greškom označava njihov legitimni rad kao "Kreiran pomoću AI" na platformama Facebook, Instagram i Threads.

B92

10:00

3 h

Novo Sport Video Menu