Nova vest
Tenis 1

25.5.2024.

13:45

Đere: "Propuštam Olimpijske igre"

Srpski teniser Laslo Đere rekao je da će najverovatnije preskočiti predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Anders Wiklund SWEDEN OUT

Kaže, nisu mu u planu.

"Najverovatnije neću igrati u Parizu zbog svega što se dešavalo. Sada mi je primarni cilj da završim godinu u top 100. Nisam imao trenera a bila je prijava tima za Igre, pa bi trebalo sa selektorom da idem, a u reprezentaciji nas ima dosta… Ne bih mogao da povedem nekoga iz svog tima, tako da mi to ove godine posle operacije nije prioritet. Nadam se da ću za četiri godine imati priliku da igram, ako sve bude kako treba. Želja mi je makar na jednim Igrama da se pojavim", rekao je Laslo za Sport klub.

Đere je u međuvremenu našao novog trenera - u pitanju je nekadašnji deveti teniser sveta, trostruki ATP šampion, a verovatno najpoznatiji po tome što je bio protivnik Rafaelu Nadalu u finalu Rolan Garosa (2005), na putu ka prvoj od 14 titula Španca na Rolan Garosu - Marijano Puerta.

"Trebalo je sa njim još od Bukurešta da krenem da radim, ali nismo uspeli zbog svih problema koje sam imao, pa smo počeli pre nekoliko dana. Fizio mi je Toni Nenadić iz Osijeka. Ovo nam je sada probni period, pa ćemo videti da li ćemo nastaviti ili ne. Do Vimbldona, recimo, ili možda čak i do kraja šljake posle Vimbldona, trajaće taj probni period, jer mi treba vremena da se malo upoznamo. Kondicioni je ostao isti, Sale Janković", kaže Laslo za Sportklub.

Đere je psole Australijan Opena završio višegodišnju saradnju sa Jaroslavom Levinskim.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

Sada naplaćuju i ovo

Dok je emitovanje sadržaja uživo besplatno na svim popularnim društvenim mrežama, X je odlučio da će početi da ga naplaćuje.

Bug

10:00

7 h

Novo Sport Video Menu