Nova vest
Tenis 0

19.4.2024.

15:40

Mari se vraća na teren – neće na operaciju

Britanski teniser Endi Mari vratio se treninzima, nakon što je potvrdio da neće biti podvrgnut operaciji skočnog zgloba.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/JOEL CARRETT

On je objavio video-snimak na Instagramu na kome se vidi kako trenira na zatvorenom terenu. Nije navedeno kada će se 36-godišnji teniser vratiti takmičenju.

Mari je pokidao ligamente levog skočnog zgloba tokom takmičenja na Mastersu u Majamiju prošlog meseca. On se povredio kada je prilazio mreži u završnici meča protiv Čeha Tomaša Mahača, a taj meč izgubio je u tri neizvesna seta.

Trostruki grend slem šampion rekao je ove nedelje da je skinuo zaštitnu čizmu i kako neće morati ići na operaciju. On se nada da će uskoro ponovo igrati.

Mari je početkom godine rekao kako ne planira da igra mnogo posle ovog leta, ali se nada da će moći nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu pre nego što završi karijeru.

Nagovestio je da želi poslednji put da igra na Rolan Garosu, koji počinje 26. maja u Parizu. Vimbldon, na kome je Mari osvojio dva trofeja, počinje 1. jula, a Olimpijske igre od 26. jula.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu