Nova vest
Tenis 34

13.4.2024.

19:43

Novak: Ovo je ta sezona

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prokomentarisao je činjenicu da ove sezone još ne zna za titulu.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Stigao je do polufinala Australijan opena, potom je ispao u ranoj fazi Indijan Velsa, da bi ga u polufinalu Monte Karla dobio Kasper Rud.

Novak je na konferenciji analizirao meč protiv Norvežanina.

"Naravno da sam razočaran kada izgubim ovaj meč. Bilo je tesno. Čestitke Kasperu. Igrao je jako dobro, posebno na početku prvog i trećeg seta. Imao sam svoje šanse, ali poslednji gem nije bio dobar. Neiznuđene greške, bio je solidan do poslednjeg udarca i zasluženo je pobedio. Moja igra je bila nekako gore-dole. Pozitivna stvar je što sam nekako uspeo da se vratim nakon izgubljenog prvog seta, pronašao sam snagu u igri. Dakle, ima i pozitivnih stvari koje nosim sa ovog turnira, ali sam razočaran naravno", rekao je Đoković.

Osvrnuo se na slabiji start sezone, koji, opet, ne mora ništa da znači.

"Navikao sam na visoke standarne u pogledu očekivanja od rezultata, tako da to što nemam titulu, u poređenju sa poslednjih 15 sezona, uopšte nije sjajna sezona. Ali, imao sam polufinale Australijan opena, polufinale ovde. Igrao sam samo tri turnira ove godine. Normalno je očekivati da imate sezonu u kojima ne krenete dobro, ovo je ta. Nadam se da ću moći da se podignem, što se tiče rezultata. Mogu da gradim odavde, jer sam igrao dobar tenis. Nadam se da ću na sledećim turnirima igrati još bolje", kazao je Novak.

Podeli:

Komentari 34

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 34

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu