"Mekinro i ja isti? Ja to nisam uradio!"

Nik Kirjos je odbacio da on i Džon Mekinro imaju previše sličnosti.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako su mnogi skloni da tvrde kako su Nik i Džon slični što se tiče temperamenta i po incidentima na terenu, Nik tvrdi da među njima ima dosta razlika.

Mekinro je daleko uspešniji, prosto jer je i sam tenis shvatio daleko ozbiljnije od Australijanca.

Što se tiče Kirjosa, on je pronašao zanimljivu razliku.

"Ja nikada nisam bio doskvalifikovan sa meča. On je polomio sve rekete, nije imao čim da igra i zato je diskvalifikovan. Ja nisam nikad uradio tako nešto. Ja sam samo izašao sa terena", kaže Kirjos.

Moguće je da Australijanac to drugačije interpretira, ali on je zaista diskvalifikovan pre četiri godine na Mastersu u Rimu kada je na teren bacio plastičnu stolicu.

"Kada smo se Džon i ja upoznali, bili smo obojica na ivici u Lejver kupu, jer je on bio naš selektor, a ja sam bio kao neka vrsta kapitena ekipe u tom nekom smislu, I obojica nismo znali kako će izgledati", dodao je Nik.

Taj susret je prošao dobro i Kirjos otkriva kako je sve potom išlo.

"Seli smo, večerali zajedno i shvatili da smo prilično slični u tom smislu da se trudimo da budemo takvi kakvi smo. Da budemo originalni i autentični. I on je bio veoma iznenađen da sa m i ja intelekto prilično uključen u sve i da nije potrebno da me savetuje za svaku stvar. Od početka je znao da sam ja samostalan", zaključio je Kirjos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.