Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 02.10.2023.

17:23

Novak o novoj strasti: Jedan od najlepših osećaja u sportu

Dok se najbolji svetski teniseri nalaze na azijskoj turneji, Novak Đoković odmara.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Novak o novoj strasti: Jedan od najlepših osećaja u sportu
Foto: Profimedia/Sipa USA

Osvajač tri grend slema u ovoj sezoni je nedavno imao prilike da na egzibicionom delu Rajder kupa u Rimu, oproba kakav je u još jednom sportu, golfu.

Poznato je da je golf velika strast njegovog najljućeg rivala u karijeri, Španca Rafaela Nadala, koji je često viđen sa golf palicom u rukama.

Novak je rimskoj publici pokazao da je i on zaista dobar, a u izjavi za Skaj Sport rekao je da je sve bilo zaista sjajno.

"Atmosfera je bila magična. Pričali su mi mnogi ranije o Rajder kupu, ali nisam očekivao da to bude baš ovako. To je jedan od najlepših osećaja koje sam imao u sportu", priznao je Novak.

Prilika da ove jeseni praktikuje golf veštine imaće na pretek s obzirom da ga na teniskom turniru neće biti do samog finiša sezone.

Novak prvi turnir igra tek krajem meseca, od 28. oktobra do 5. novembra, kada će se pojaviti na Mastersu u Parizu, da bi potom u novembru igrao ATP Tur Finale u Torinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu