Nova vest
Tenis

Subota, 22.10.2022.

19:27

Novak u glavnoj ulozi – bizarna greška ili nešto drugo? FOTO

Novak Đoković se, ni kriv ni dužan, našao u glavnoj ulozi neverovatne objave jednog portala pred početak turnira u Beču.

Izvor: LN

Autor: LN

Novak u glavnoj ulozi – bizarna greška ili nešto drugo? FOTO
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Đoković se za Beč nije prijavio i nije ni planirao da ga igra, ali se, ipak, "našao" u žrebu za isti.

U pitanju je ili greška, ili nešto drugo, naloga na Tviteru "Eurosporta", koji je Novaku dodelio protivnika u prvom kolu – Stefanosa Cicipasa.

"Novak Đoković će igrati protiv Stefanosa Cicipasa u prvoj rundi Beča sledeće nedelje", navodi se u objavi ispod koje je postavljena slika Srbina i Grka, a koja je u međuvremenu izbrisana.

Fora, ako tako možemo da je nazovemo, je u tome što se Cicipas u prvom kolu Beča stvarno sastaje sa Novakom – ali Denisom Novakom, 29-godišnjim Austrijancem, trenutno 152. na ATP rang listi.

Sve u svemu, Denis i Stefanos će odigrati prvi međusobni susret, dok će Novak i Stefanos na svoj 11. okršaj morati još malo da sačekaju.

Što se srpskog tenisera tiče, on će sredinom novembra nastupiti na Završnom turniru u Torinu, a i dalje se čeka potvrda da li će pre toga nastupiti na Masters u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu