Zoran Kecman

Liverpul ili neodoljiva lepota napadanja

Rizikujem mnogo, ali reći ću, Liverpulovom prokletstvu godina bez titule u Premijer ligi, došao je kraj. Već sada, sa poslednjeg stepenika 2018. sa “Kopa” se vidi brisan prostor i ciljna ravnina. Ovaj furiozan nalet više niko i ništa ne može da zaustavi.

Zoran Kecman nedelja 30.12. 11:10 Komentara: 108

Novakov povratak, zlatni skok Ivane, "tajfun" iz Bileće

Godina koja polako ističe donela nam je obilje sportskih radosti. Srpski sportisti su i u proteklih 12 meseci imali šta da kažu na terenima širom sveta, tako da se može reći da smo imali prilično uspešnu godinu u kojoj su se izdvojili rezultati Novaka Đokovića u tenisu, Ivane Španović u atletici, te Tijane Bošković iz grupe naših zlatnih odbojkašica.

Zoran Kecman petak 28.12. 10:50 Komentara: 6

Kada je i Fergusonu smešno

Mančester junajted je sada samo div od papira. Klub sa "Old Traforda" je fudbalski u potpunom rasulu, imperija puca po šavovima na sve strane i kako stvari stoje, ovo je kriza koja se neće tek tako zaustaviti. Ova sezona otkrila je svu golotinju kluba koji je vladao Premijer ligom u proteklih dve i po decenije.

Zoran Kecman sreda 5.12. 12:15 Komentara: 50

Zvezdi ne prija italijanska kuhinja

Utakmica Crvene zvezde i Napolija još jedna je u nizu prilično čestih evropskih okršaja srpskog šampiona sa ekipama iz Serije A. Strasti i uzbuđenja bilo je na pretek, ali crveno-belima izgleda da nikako ne prija italijanska „kuhinja“.

Zoran Kecman sreda 28.11. 16:55 Komentara: 19

Novak Đoković – gospodar Završnog Mastersa

Od tenisera koji se ove nedelje takmiče na ATP tur finalu u Londonu samo su dvojica osvajali pehare, Rodžer Federer i Novak Đoković. Federer u titulama vodi sa 6:5, ali kao što je sam Švajcarac ovih dana rekao, samo Novak ima pravo da kaže da se zbog forme u kojoj je, može nadati konačnom trijumfu.

Zoran Kecman ponedeljak 12.11. 10:00 Komentara: 38