Zoran Kecman

Stidljivi predator

Znate onaj osećaj kada u svetu fudbala postanete sinonim za nešto… Maradona, “Božja ruka”, Inzagi, pa dobro, “ofsajd”, Mesi, znači, “čarobnjak”… Ako je sve to tako, onda je Robert Levandovski sinonim za osnovni smisao fudbala – gol.

Zoran Kecman sreda 6.01. 09:15 Komentara: 49

Šta Novaka čeka u 2021?

Na pragu 19. profesionalne sezone, Novak Đoković u 2021. godinu ulazi sa istim željama i ambicijama kao i u svim prethodnima, da u narednih 365 dana ostvari još neostvarene teniske snove.

Zoran Kecman subota 2.01. 10:00 Komentara: 78

Povratak uspavanog džina

Da li je vreme imperije Juventusa konačno istutnjalo i može li Milan konačno do Skudeta? To je pitanje koje zaokuplja pažnju fudbalske javnosti na „čizmi“, ali i ljubitelje fudbala u Srbiji pred mečeve Italijana sa Crvenom zvezdom.

Zoran Kecman ponedeljak 14.12. 19:00 Komentara: 53

Obrisi titule nad "Enfildom": Uhvati me – ako možeš!

Bitka Liverpula i Mančester sitija je protekle sezone ličila na "ples stiskavac". Jedva da ih je išta razdvajalo. Po koji gol ili bod. Ili 11 milimetara od prečnika lopte koliko je nedostajalo da bude gol i koji su presudili da titula završi na "Etihadu", ne na "Enfildu". Sada je sasvim druga priča.

Zoran Kecman nedelja 1.12. 13:00 Komentara: 34

London i teniska "igra prestola" – Novak ili Rafa?

Da li je Rodžer Federer malo preterao kada je, u osvit poslednjeg turnira sezone izjavio da ATP Tur finale ne nosi takav pritisak i da je pre svega zabava? Biće da je Švajcarac ipak malo potcenio značaj "samita oktagona" u O2 Areni. Ili je zaboravio koliko je to njemu ranije značilo.

Zoran Kecman nedelja 10.11. 12:15 Komentara: 18
strana 1 od 3 idi na stranu