Izrečena najveća kazna u istoriji Rolan Garosa!
Paragvajski teniser Adolfo Vanijel Valjeho pola zarađenog novca na Rolan Garosu moraće da dâ na kazne.
B92.sport15:35
59 d
Paragvajski teniser Adolfo Vanijel Valjeho pola zarađenog novca na Rolan Garosu moraće da dâ na kazne.
B92.sport15:35
59 d
Mateo Arnaldi nastavio je seriju pobeda Italijana na Rolan Garosu.
B92.sport22:16
61 d
Paragvajski teniser Danijel Valjeho nije bio zadovoljan suđenjem na meču protiv Moiza Kuamea.
B92.sport15:17
62 d
Francuska već godinama ima dosta tenisera pri vrhu, ali nijednog na samom pijedestalu "belog sporta". To bi u budućnosti moglo da se promeni.
Milan Tomić14:40
62 d
Dan kada se žreb Rolan Garosa potpuno otvorio
9:56
63 d
Francuski teniser Mojz Kuame plasirao se u treću rundu Rolan Garosa posle gotovo pet sati spektakla na "Lenglenu".
B92.sport16:31
63 d
Mojz Kuame, francuski teniser, pobedio je Marina Čilića u prvom kolu Rolan Garosa.
B92.sport13:47
65 d
Grčki teniser Stefanos Cicipas savladao je šestog tenisera sveta Aleksa de Minora, dok je "favorit" Novaka Đokovića Mojze Kuame završio učešće u Majamiju.
B92.sport8:25
132 d
Mladi francuski teniser Moiz Kuame bio je oduševljen nakon prve pobede na ATP turu.
B92.sport17:12
132 d
Najviše komentara
Zvezdi čitav plen u derbiju – Voša imala snage samo za poluvreme VIDEO
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu rezultatom 3:1 u derbiju drugog kola Superlige Srbije.
B92.sport20:57
4 d
Dva crvena, 10 žutih i ludilo – Partizan protiv Mačve upisao prvu pobedu u SLS VIDEO
Partizan je posle velike borbe savladao Mačvu u Šapcu rezultatom 3:1. Zubairu je doneo vođstvo crno-belima, Vidakov izjednačio, a pobedu su u finišu overili Demba Sek i Šaka Traore.
B92.sport23:39
4 d
Crvena zvezda "petardom" do treće runde – Stanković: "Prezadovoljan sam" VIDEO
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u revanšu na stadionu "Rajko Mitić" deklasirali Larn rezultatom 5:0.
B92.sport23:23
1 d
Srpska zastava i UFC pojas – gusle za kralja oktagona: Vučić dočekao Dejnu Vajta VIDEO
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju UFC (Ultimate Fighting Championship), koju predvodi predsednik te organizacije Dejna Vajt.
12:00
2 d
Potpuna ludnica u Zagrebu i loša vest za Zvezdu! VIDEO
Fudbaleri zagrebačkog Dinama plasirali se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pobedom protiv Tuna nakon uzbudljivog preokreta - 3:2!
B92.sport22:42
2 d