Ivanović otpisao bivšeg saigrača Nikole Jokića
Američki košarkaš Džastin Holidej napustiće bolonjski Virtus.
B92.sport14:51
55 d
Pojedinačni sportovi
Ekipni sportovi
Sportovi na vodi
Američki košarkaš Džastin Holidej napustiće bolonjski Virtus.
B92.sport14:51
55 d
Džastin Holidej, američki košarkaš sa NBA iskustvom, uskoro će najverovatnije napustiti Virtus iz Bolonje.
B92.sport9:01
66 d
Američki košarkaš Džastin Holidej je zvanično novo pojačanje Virtusa iz Bolonje.
B92.sport13:01
139 d
Džastin Holidej, američki košarkaš, uskoro bi mogao da zaigra za Virtus iz Bolonje.
B92.sport21:53
148 d
Nikola Jokić je imao još jednom impresivno veče u NBA.
Zoran Kecman11:40
463 d
Najviše komentara
Debakl Zvezde, Spartak u finalu! Sferopulos se izvinio; "Moramo da oformimo bolji tim"
Spartak iz Subotice je prvi finalista Superlige Srbije! Izabranici Vlade Jovanovića su na domaćem terenu u drugom polufinalnom meču ubedljivo savladali Crvenu zvezdu rezultatom 93:77.
B92.sport22:25
6 d
Rapsodija Partizana u finalu KLS; "I mi smo iznenađeni"; Jovanović kratak posle poraza
Košarkaši Partizana poveli su u finalnoj seriji KLS, jer su u prvom meču bili bolji od Spartaka iz Subotice sa 94:74.
B92.sport23:35
11 h
Partizan se ispromašivao, FMP izborio majstoricu; Karaičićev šou i izvinjenje; "Verujem u šumu"
Košarkaši FMP-a su izborili majstoricu u polufinalnoj seriji Superlige Srbije pošto su u drugom meču u Železniku slavili protiv Partizana rezultatom 78:69.
B92.sport22:00
5 d
Partizan je u finalu KLS-a! Crno-beli srušili FMP; "Teško je dobiti ih dva puta"; "Ja sam 10 života iza..."
Košarkaši Partizana su u finalu Superlige Srbije! Crno-beli su posle velike borbe i drame u Pioniru pobedili FMP rezultatom 90:80.
B92.sport23:06
3 d
Partizan dobio rivala – težak start u Ligi Evrope
Fudbaleri Partizana dobili su na žrebu u Nionu rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
B92.sport15:11
5 d