Haos i u Mostaru – topovski udari, igrači u klinču, Štimac provocirao navijače Veleža VIDEO
"Raduje me jedna istina, da ću opet prvak biti ja, ali nikada, Velež neće nikada, livada je uvek livada".
8:45
75 d
"Raduje me jedna istina, da ću opet prvak biti ja, ali nikada, Velež neće nikada, livada je uvek livada".
8:45
75 d
Vulgarni nacionalistički ispad navijača Zrinjskog zasenio je dešavanja sa prvog meča finala Kupa BiH, a sada je stigla i reakcija najveće rivala.
B92.sport14:18
82 d
Nemile scene obeležile su momente pred početak finala fudbalskog nacionalnog kupa BiH između ekipa Zrinjskog i Veleža.
B92.sport20:18
83 d
Fudbalski region ponovo bruji o senzacijama u nacionalnim kupovima, a najnovija dolazi iz Bosne i Hercegovine – Borac iz Banjaluke doživeo je pravu blamažu, pošto je eliminisan iz Kupa od trećeligaša Kruševa nakon izvođenja penala!
B92.sport18:45
272 d
Fudbaleri Sarajeva osvojili su Kup Bosne i Hercegovine trijumfom u dvomeču protiv Širokog Brijega (ukupno 5:1), a uoči ceremonije dodele trofeja i medalja dogodile su se nemile scene.
B92.sport9:04
439 d
Himna Bosne i Hercegovine je izviždana uoči početka prve finalne utakmice Kupa između Zrinjskog i Borca.
B92.sport0:49
811 d
Fudbaleri Borca iz Banjaluke plasirali su se u polufinale kupa BiH, jer su eliminisali Sarajevo rezultatom 2:1 na gostujućem terenu.
Srđan Novaković15:45
865 d
Revanš meč četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i banjalučkog Borca nije završen i biće registrovan službenim rezultatom u korist gostiju.
B92.net9:00
866 d
Najviše komentara
Zvezdi čitav plen u derbiju – Voša imala snage samo za poluvreme VIDEO
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu rezultatom 3:1 u derbiju drugog kola Superlige Srbije.
B92.sport20:57
2 d
Ajaks za "koplje" bolji od Voše u "Tadić derbiju"
Fudbaleri Vojvodine doživeli su poraz protiv Ajaksa (4:1) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije.
B92.sport22:46
5 d
Dva crvena, 10 žutih i ludilo – Partizan protiv Mačve upisao prvu pobedu u SLS VIDEO
Partizan je posle velike borbe savladao Mačvu u Šapcu rezultatom 3:1. Zubairu je doneo vođstvo crno-belima, Vidakov izjednačio, a pobedu su u finišu overili Demba Sek i Šaka Traore.
B92.sport23:39
2 d
Ponoćna "bomba": Vildosa stiže u Partizan!
Luka Vildosa uskoro postaje košarkaš Partizana.
B92.sport0:13
3 d
Dušan Vlahović na pragu šokantnog transfera?
Dušan Vlahović mogao bi karijeru da nastavi u Bešiktašu. Italijanski mediji otkrivaju detalje ponude vredne čak 70 miliona evra, kao i šta srpskog napadača očekuje u narednim danima.
B92.sport17:50
4 d