Ronaldinjo u 46. godini predstavljen kao pojačanje: "U formi sam" VIDEO
"Da li ćete me videti na terenu? Ne znam, samo trener to zna. U formi sam i sanjam da postignem svoj 300. gol. Ako se to dogodi, biće još bolje, zar ne?"
8:50
21 d
"Da li ćete me videti na terenu? Ne znam, samo trener to zna. U formi sam i sanjam da postignem svoj 300. gol. Ako se to dogodi, biće još bolje, zar ne?"
8:50
21 d
Klub je nedavno potpisao i četvorogodišnji tehnički ugovor sa Nike, što dodatno potvrđuje ozbiljne planove italijanskog tima.
10:52
79 d
Ime Ronaldinja ponovo je u centru pažnje fudbalske javnosti, ali ovoga puta ne zbog povratka na teren.
B92.sport9:30
83 d
Navijači Samporije pojavili su se u petak na treningu ekipe i poskidali majice u kojima su trenirali fudbaleri, jer su, kako kažu, ovi nedostojni da nose boje kluba.
B92.sport10:05
482 d
Velikan italijanskog i evropskog fudbala, slavna Sampdorija, pala je na najniže grane u svojoj istoriji eliminacijom u Seriju C.
B92.sport22:50
485 d
Pred fudbalerima Sampdorija je šest "finala" u borbi za opstanak u Seriji B.
B92.sport19:03
520 d
Najviše komentara
Partizan u problemu – pobeda crveno-belih; Rijera nezadovoljan; Ilić o suđenju: "Ovo Zvezdi ne treba"
Fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili pobedu nad Partizanom rezultatom 2:1 (2:1) u 180. "večitom" derbiju koji se igrao u 8. kolu Superlige Srbije.
B92.sport23:00
4 d
Senzacija Šeltona! Alkaras povraćao, pa doživeo katastrofu u pola 4 ujutru VIDEO
Ben Šelton pobedio je Karlosa Alkarasa sa 3-2 u setovima posle četiri i po sata igre u četvrtfinalu US Opena.
B92.sport9:35
2 d
Turska je sila – prvo finale bez Srbije još od 2015. godine!
Odbojkašice Srbije poražene su u polufinalu Evropskog prvenstva od Turske sa 3-0 u setovima.
B92.sport16:38
5 d
Partizan se žali na suđenje: "Šta kažu (ne)pristrasni eksperti?" VIDEO
Fudbalski klub Partizan bio je očigledno nezadovoljan suđenjem na 180. "večitom" derbiju.
B92.sport8:40
4 d
Zvezda srušila Armani – Nvora dominirao, Boldvin pokrenuo preokret
Košarkaši Crvene zvezde su savladali Armani Milano sa 91:85, u polufinala pripremnog meča na Kritu.
B92.sport19:38
6 d